8.8.2016

Hanna-tädin kakut

Perinteistäkin perinteisempää. Voita ja kermaa - ihan niin kuin ennen vanhaan.

Helppo ja nopea tehdä. Taikina sekoitetaan vain vispilällä ja pyöritellään käsissä palloiksi. Tunnissa koko homma selvä.




Hanna-tädin kakut (70 kpl)

  • 200 g voita (sulata, anna vähän jäähtyä)
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl vispikermaa (lisää sokeri ja kerma voisulaan)
  • 5½ dl vehnäjauhoja
  • 3 dl perunajauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
Pyörittele taikinasta pieniä palloja (halkaisija 2 cm) ja paista 200 C 9 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Onko tosissaan 1,5 dl leivinjauhetta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups! Eii ole vaan 1½ tl. Korjasin reseptiin. Kiitos tarkkaavaisuudesta sinulle :)

      Poista
    2. No niin ajattelinkin, että joku kömmähdys tullut. :) Hyvä kun asia korjattu!

      Poista