31.12.2018

Uusi vuosi 2019

Uuden vuoden resepti

laskettelua
saunamaailmassa saunomista
avantouintia
lumikenkäilyä
umpihankihiihtoa
hankiuintia

Jälkiruoaksi Uuden vuoden kakkua



Viikonloppu yhdistettynä uuden vuoden vapaisiin niin ehtii tekemään kaikenlaista.

Laskettelua kahtena päivänä, aurinkokin paistoin. Lumikenkäilyä otsalampun valossa, lumihanki kimmelsi kuin pienet timantit. Talvinen satumaa tykkylumipuineen.

Saunamaailmassa saunottiin kahdeksassa saunassa: infrapunasauna, karjalainen-sauna, höyrysauna, päresauna, savusauna, kelosauna, Uralin luolasauna ja panoraamasauna. Lisäksi oli vielä avanto, palju, sisäporeamme, ulkoporeamme, virkistäytymisallas. Aika mahtava tunne hiippailla saunojen väliä bikinit päällä ja vastaan tulee ulkoilijoita talvivaatteissa. Savusaunassa tunnelmointia, avannossa kastautuminen ja sitten tervalle tuoksuvaan kelosaunaan. Upea kokemus tuo Ukkohallan Saunamaailma. Joku toinen asiakas tuumasi, että kaikki ovat täällä niin hyvällä tuulella ja se kyllä piti paikkaansa!

Ihan huikea kokemus oli tämän illan umpihankihiihto Kainuun korkeimaan kohtaan Iso-Tuomivaaran päälle. Lainakengillä ja metsäsuksilla otsalampun valossa. Nousua 170 m. Hyvin jaksoi ja oli kivaa, mutta lopputuloksena oli kolme rakkoa molemmissa jaloissa :D Kiitos Timo oppaana olosta, neuvoista ja seurasta!

Hiihtolenkin ja rakettien ammunnan jälkeen ulkosaunaan ja hankeen uimaan. Luminen talvi on parasta! Illalla syötiin vanhan pirtin pitkän pöydän ympärillä nakkeja ja perunasalaattia ja juuri kun kohotettiin laseja ja toivotettiin hyvää uutta vuotta,  niin sähköt katkesivat. Onneksi oli kynttilät palamassa. Kova lumimyrsky on juuri päällä. Pihapolutkin menevät heti umpeen ja kaikki jäljet häviävät. Onneksi tultiin metsästä pois ennen lumimyrskyä. Mahtavaa vanhan ajan tunnelmaa täällä maalla.

Ai niin se kakku. Melkein unohtui. Otin kotoa pakastimesta täytetyn sitruunakakun ja kuorrutin mökillä suklaalla ja tein suklaasta kellon numerot ja viisarit.

Hyvää uutta vuotta 2019 kaikille :)













2 kommenttia:

  1. Ihanaa uutta vuotta 2019!
    Kuulostipa ihanalta tuo saunamaailma! Ja nuo kuvat <3

    VastaaPoista